01 November 2012

Pencarian Sponsor bakal dapat saguhati ♥

Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah


Sedar tak sedar kita dah masuk bulan kedua terakhir sebelum menyambut tahun baru 2013..wah cepatnya masa berlalu kan..rasanya sha nak buat GA selepas Mini GA dan Sabah GA yang sha anjurkan mendapat sambutan yang baik..

GA kali ini sempena Birthday sha yang tak lama lagi..bila tu  sabar..sabar..GA ini bakal berlansung sebulan dan berakhir pada tepat  sha..bulan 12 la..hehe..yeahh  tak lama lagi..tua dah aku..:P

ok pencarian sponsor ini bermula sehingga bertemu dengan 5 orang blogger yang murah hati dan baik hati serta baik jiwa raga lah..hehe..yang paling penting mereka2 ini jujur dan bertanggungjawab ! ah..hantar barang mesti seperti yang dijanjikan..kalau ada yang tak sama bagitahu awal-awal..nak ambil 5  sebab senang nak follow dan like :)

Syarat-syarat jadi sponsor

 Sponsor 2 atau lebih hadiah  dan sila nyatakan 
 Kos penghantaran tanggung sendiri :)
 Buat entry tentang GA
 Boleh mengikuti GA
 Sertakan link blog untuk di follow dan page untuk di like sahaja !
 Saling Follow memollow adalah disarankan 

Blogger yang bertuah akan dapat saguhati dari sha..sha tak fikir  lagi buat masa ni..tapi mesti barangan dari Sabah insyallah 
Post a Comment