Message Di FB berwajah baru - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 2, 2012

Message Di FB berwajah baru

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


kalau korang yang jarang buka message di fb macam sha..ni hah sha baru perasan ni..message di fb berwajah baru..kali ni senang nak loading dan bermesej


Nota Pink : macam-macamlah nak tukar..janji semua free hehe..

3 comments:

  1. akak pun tak tahu bila masa dia brtukar..tup2 dah ada..

    ReplyDelete
  2. hahahah.. kakak belum tgk lagi la.. memang nampak sangat tak berFB sangat...

    ReplyDelete
  3. bukak hari tu terkejut jugak tgk. dah baru rupanya.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad