Lain Benar Rasanya.. - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

November 8, 2012

Lain Benar Rasanya..

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


Dah lama tak da orang nak suruh sha edit blog jadi sha rest kejap..tapi tiba-tiba lain pula rasanya..sha dah biasa dengan code yang memeningkan tu..bila tak buat benda tu..rasa macam ada yang hilang...haha..sha da ketagih dengan code html yang sudah buat sha berjaga malam..buat sha rabun..tapi itu juga pendapatan topup sha..alhamdulilah..so who will be the next ?? hehe..

5 comments:

  1. mesti ada lg org yg mo tu sha.. sabar ya

    ReplyDelete
  2. sha ada byk masa..meh laa tolong mama masukkan cunsor untuk mia tuu...mama bt tak jadi....hihiihih..

    ReplyDelete
  3. insyaAllah nanti ada yg suh sha edit :-)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki sha disitu..

    jgn tido lewat2 sgt tau tak elok tok kesihatan ;D

    eh..eh..ciksu pon blom tido lg ni..hihihi

    ReplyDelete
  5. sha..ayu nak mintak tolong editkan belog ayu boley? :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad