21 November 2012

Hilang? errr



actually tak hilang..cuma sha lupa nak tukarkan setting kepada pop up windows ja..patutlah tak ada yang komen latest entry..apapun thanks kak intan..

ini mungkin sebab sha busy make over blog kemarin sampai terdelete post a commment kat bawah komen..nampak kan? tapi sha dah letakkan pada bawah post title dan footer



klik yang sha da tandakan tu..korang boleh lah mula mengomen ya..hehe




10 comments:

  1. kotak komen nyorok kt atas rupanyer

    ReplyDelete
  2. tau tape..jenuh akak cari semalam....
    tu yg tak komen pun.....

    ReplyDelete
  3. haha..mmg xleh komen..sekarang dh boleh dah...

    ReplyDelete
  4. 40 org doakan kebahagiaan kita?? wah..terharunya....

    -Mr.A-

    ReplyDelete
  5. line semput kot tu yg xmuncul button komen tu hehee :D

    ReplyDelete
  6. ptla cr xjmpa sh..hihi..br jmpa ni..hihi

    ReplyDelete
  7. owh... ok2.. bawah tajuk rupanya..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Tulah edit2 sampai terlupa... Hehehehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)