Geramnya...

by - Saturday, November 10, 2012

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


Sabar..sabar..sabar..kenapa geram ni..apa tak geram..benda ni ah..(atas) asyik sha tekan berpuluhan kali masih gak tak nak publish..tahu lah line kat hutan ni kurang jelas..tapi ini !! buat orang panas !!..hahah..panas pun boleh ketawa lagi..mana tak ketawa ayat tu lah...ayat gengster lah sangat..

Korang tahu tak macam mana nak buat benda ni cau dari mata? bagi tips sikit ke dia nak sha tukar blog baru hahah..atau nak sha langgan WIFI berkelajuaan tinggi..tak mampu aih..dulu kat dashboard lama tak pun macam ni kan..kan..kan..benda free sabor je la :P kang dia banned aku pulok~

You May Also Like

6 Comments

  1. slalu gak jd cmneh tp buat banyak2 kali ok je :)

    ReplyDelete
  2. sabor..sabor...

    akak pun kena jugak hari tu...
    geram nyer rasa nak hempuk je pc ni..
    hahahhaha

    ReplyDelete
  3. akak pun pnh jd gini... byk kali tekan br jadi...

    ReplyDelete
  4. line slow kot sha tu yg jd mcm tu..akak kdg2 klu line slow bila taip entry dia xmo save banyak kali try baru mau save hehe

    ReplyDelete
  5. bykkan bersabar ya Sha.. heheheh dugaan betul

    ReplyDelete
  6. nana time nk preview jd gini...publish ok je,huhu..geram jugakla kadang,he...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)