10 November 2012

Geramnya...

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


Sabar..sabar..sabar..kenapa geram ni..apa tak geram..benda ni ah..(atas) asyik sha tekan berpuluhan kali masih gak tak nak publish..tahu lah line kat hutan ni kurang jelas..tapi ini !! buat orang panas !!..hahah..panas pun boleh ketawa lagi..mana tak ketawa ayat tu lah...ayat gengster lah sangat..

Korang tahu tak macam mana nak buat benda ni cau dari mata? bagi tips sikit ke dia nak sha tukar blog baru hahah..atau nak sha langgan WIFI berkelajuaan tinggi..tak mampu aih..dulu kat dashboard lama tak pun macam ni kan..kan..kan..benda free sabor je la :P kang dia banned aku pulok~
Post a Comment