Flower Boy

by - Thursday, November 29, 2012

Cerita korea yang tajuk entry ni korang pernah nampak tak? ala yang ada 4 jejak hensum tu..hehe...tapi tajuk kali ni berkaitan dengan boy and flower..tak termasuklah jejaka hensum kurea tu..kang ada yang jeles heheh..


owhh...geram nya dengan budak ni..buat simbol peace tapi tak tengok auntie yang cute ni..aishh..gigit karang heheh..tapi sha akan rindu gak dengan aiman ni..sebab besok dah berangkat balik KK..alam persekolahan dah nak bermula..no more play2 hahha..

line kuat gila ni..nak BW tapi mata dah mengantuk..lagi2 besok awal nak gerak..nasib ada yang baik hati tumpangkan..hehe..save duit tambang hahah..

oh ya..sory ya tadi sha ada kenduri tahlil..so off9 tak dapat balas jejak korang..nanti sha balas ya..patutnya tajuk entry ni..entry melalut..baru ngam..hehe

Nota Pink : sejak berblog ni..bahasa jadi jiwa bangsa..dah tak tersabahan pula heheh tapi kalau jadi rojak korang faham2 ja la ya..hehe..gud nite :)


You May Also Like

7 Comments

  1. heeheheheheheh.. selamat kembali ke alam persekolahan ya Sha... good luck... mulakan semua langkah dengan Bismillah ya

    ReplyDelete
  2. alolololo...comeynyer...sapa la yg letak bunga tuh hikss

    ReplyDelete
  3. hehehhe..kiut nye..
    rasa macam kat hawai je dengan bunga bagai nak rak ni

    ReplyDelete
  4. ololooo comelnya peace dia..
    siap pakai bunga lagi :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)