29 November 2012

Flower Boy

Cerita korea yang tajuk entry ni korang pernah nampak tak? ala yang ada 4 jejak hensum tu..hehe...tapi tajuk kali ni berkaitan dengan boy and flower..tak termasuklah jejaka hensum kurea tu..kang ada yang jeles heheh..


owhh...geram nya dengan budak ni..buat simbol peace tapi tak tengok auntie yang cute ni..aishh..gigit karang heheh..tapi sha akan rindu gak dengan aiman ni..sebab besok dah berangkat balik KK..alam persekolahan dah nak bermula..no more play2 hahha..

line kuat gila ni..nak BW tapi mata dah mengantuk..lagi2 besok awal nak gerak..nasib ada yang baik hati tumpangkan..hehe..save duit tambang hahah..

oh ya..sory ya tadi sha ada kenduri tahlil..so off9 tak dapat balas jejak korang..nanti sha balas ya..patutnya tajuk entry ni..entry melalut..baru ngam..hehe

Nota Pink : sejak berblog ni..bahasa jadi jiwa bangsa..dah tak tersabahan pula heheh tapi kalau jadi rojak korang faham2 ja la ya..hehe..gud nite :)


Post a Comment