Thursday, November 15

Edit Blog Siti Idayu :)

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


arghh musim durian melanda..akhirnya buah dah jatuh turun ke tanah..dah masuk perut pun sebenarnya..haha..kenyang dok makan durian ja beberapa hari ni..eh..jadi tak logat sha? kena belajar lagi ni..bakal2 emm..emm..haha..

tadi baru habis makan bubur kacang + durian..tak ada gambar sebab dok sibuk kenduri tahlil..maklumlah malam jumaat kan..kenyang..alhamdulilah..kang snap gambar ada pula yang mengidam hehe

tadi pagi sha edit blog ex roomate sha..dia kepingin sangat nak blog sim simi..alhamdulilah..line ok sebab broadband pinjam..haha..thanks to MR. A chewa...hang suka la tu hehe..


Follow Ayue ya kawan-kawan..kalau korang masuk blog dia..memang cute..bukan sebab sha yang edit tapi sebab tuan punya blog..hehe..alhamdulilah selesai edit blog biru dia..moga ayu suka ya :D 

Nota Pink : Banyak pula kenalan sha yang nama ayu..hehe...


3 comments:

  1. oooo..hang dok makan durian tak ajak yaa..teliuq dah ni..ihihihi

    ReplyDelete
  2. nasib baik la nda pandai makan durian... save juga duit.. hehehehehehehe.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. thanks kak sha.. hihihi ~ sayang kaka :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

 

Pemilik Blog ♥

Teman Seperjuangan ♥

Tabung ♥

Blog Archive

Copyright © ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪ | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes - Published By Gooyaabi Templates | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com