Dah pandai dah..

by - Tuesday, November 06, 2012

 Daftar Says dan Tips dapat RM5 dengan mudah ♥


Boring-boring kat rumah..jadi terfikirlah nak mulakan hobi baru..yang boleh menjana pendapatan..sebab blog tak ada yang nak suruh service..hehe..teringat pula tentang bahan-bahan yang nak buat kerongsang..dah lama terperuk kat beg..



hari tu kakak sha jalan-jalan pergi tamu kat tuaran jadi dia belikan sha starter kit untuk buat kerongsang..dia ada juga beli kerongsang RM 10 untuk 5 buah..memang cantik..


ni hasilnya..ikut tutorial kat starter kit..semalam tak jadi..tadi petang buat jadi pula..
dah pandailah juga setelah luka jari kena pisau..adui...


ni bahagian belakang..

sha guna hp sony..ikut cara kak eita amik gambar..cantik pula effect nya..kena pandai godeklah setting kat hp tu..kalau canggih tak tahu function nak buat apa kan :P hp sha murah ja..sony cyber shot..telefon dulu-dulu tapi tahan lama..hehe




You May Also Like

9 Comments

  1. cantiknya sha.. boleh la jana pendapatan lepas ni kan.. hehehheh.. comel sangat

    ReplyDelete
  2. oo,sha orang sabah ke,hee.....wah,pandai dah dia ye,kalo nana ntah jadi bentuk apa tah^-^

    ReplyDelete
  3. tahniah... bila usaha mmg berjaya buat kn :-)

    ReplyDelete
  4. adehhhhhh. gmbr tak timbul. huhu. line siput.

    ReplyDelete
  5. comel nyer...
    akak punyer tangan ada sikit keras...tak pernah menjadi kalau buat benda2..

    ReplyDelete
  6. Cantik tu Sha..mmg bleh jana pendapatan tu..

    ReplyDelete
  7. wahhh beznya sha..ajar ayu sama..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)