Your cash out is complete!

by - Saturday, October 13, 2012



Mood : Happy Alhamdulilah..Rezeki Allah :) 

Sha dah cash out duit says yang sha telah kumpul dalam 1 sebulan kot..nak tunggu dia approve..lama juga penantian tu..berapa?? sikit ja la..tak lah terer macam korang..aktif dalam perkongsian link hehe..thanks korang yang telah join under sha..memang ramai jugalah..dan untuk pengetahuan korang setiap orang yang join akan dapat RM5 so..memang berbaloi..Nak Join Klik SINI

Akhirnya..dapat juga..hehe..now sha tengah tunggu cek datang..mesti lama kan? tak apa..sha tunggu heee~

Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. 
(HR. Al-Baihaqi)

Nota Pink : Lately, sha busy..study dan kdg2 tu sha edit blog customer..sha xda masa nak BW blog korang..insyallah dah selesai paper ke 3 bsok..if line clear, sha akan bw sikit2..sorry tau :)

You May Also Like

6 Comments

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)