Pengikut

Mereka Menganas !!

by - Oktober 16, 2012

Mood hari ni baik..ada 2 tempahan edit blog dari orang yang sama tapi blog berbeza..hehe alhamdulilah rezeki Allah..thanks..

Ok nak update dulu sebelum habiskan masa dengan edit blog..sha nak bagitau..mereka-mereka yang komen sha..memang ganas..haha..jangan terasa ya mama sekalian..sebab apa tau..sha dengan rakusnya pergi BW blog mereka-mereka ni..ahh..amik kau..komen banyak-banyak..sebab lama dah pending kan..so dorang balas setiap sorang datang balas 10..bayangkan 10 seorang (tak semualah) banyak tu..

Apapun korang memang the best..thanks a lot..sha rasa tak sunyi dalam dunia blog ni :) dengan itu sha dendangkan lagu Ku ingin kamu...hahahah..


You May Also Like

5 Comments

  1. Hehhe rezeki ye Sha. ;)

    btw, sha telah ditag utk join segmen ni. jom-2..
    http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    BalasPadam
  2. wah...siapa yg komen byk2 tuu

    BalasPadam
  3. sapa tu.. memang takkan sunyila Sha kan.. heheheheh.. teruskan berblog Sha.. (^_^)

    BalasPadam
  4. mana lagunya.. nak dgr sha nyanyi/... hihii

    BalasPadam

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)