16 October 2012

Mereka Menganas !!


Mood hari ni baik..ada 2 tempahan edit blog dari orang yang sama tapi blog berbeza..hehe alhamdulilah rezeki Allah..thanks..

Ok nak update dulu sebelum habiskan masa dengan edit blog..sha nak bagitau..mereka-mereka yang komen sha..memang ganas..haha..jangan terasa ya mama sekalian..sebab apa tau..sha dengan rakusnya pergi BW blog mereka-mereka ni..ahh..amik kau..komen banyak-banyak..sebab lama dah pending kan..so dorang balas setiap sorang datang balas 10..bayangkan 10 seorang (tak semualah) banyak tu..

Apapun korang memang the best..thanks a lot..sha rasa tak sunyi dalam dunia blog ni :) dengan itu sha dendangkan lagu Ku ingin kamu...hahahah..