Mereka Menganas !!

, , 5 comments

Mood hari ni baik..ada 2 tempahan edit blog dari orang yang sama tapi blog berbeza..hehe alhamdulilah rezeki Allah..thanks..

Ok nak update dulu sebelum habiskan masa dengan edit blog..sha nak bagitau..mereka-mereka yang komen sha..memang ganas..haha..jangan terasa ya mama sekalian..sebab apa tau..sha dengan rakusnya pergi BW blog mereka-mereka ni..ahh..amik kau..komen banyak-banyak..sebab lama dah pending kan..so dorang balas setiap sorang datang balas 10..bayangkan 10 seorang (tak semualah) banyak tu..

Apapun korang memang the best..thanks a lot..sha rasa tak sunyi dalam dunia blog ni :) dengan itu sha dendangkan lagu Ku ingin kamu...hahahah..


5 comments:

  1. Hehhe rezeki ye Sha. ;)

    btw, sha telah ditag utk join segmen ni. jom-2..
    http://tentangaku-ayu.blogspot.com/2012/10/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-nelly.html

    ReplyDelete
  2. sapa tu.. memang takkan sunyila Sha kan.. heheheheh.. teruskan berblog Sha.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. mana lagunya.. nak dgr sha nyanyi/... hihii

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)