Jika anda perempuan, tolong jangan baca !!

by - Wednesday, October 17, 2012


Haha..terkiyal-kiyal korang nak buka entry sha ni..mestilah kan..perasan ingin tahu tu membuak-buak..ceh...ok..thanks korang yang telah baca entry ni..hang tak kena tipu bah..eh bercampur pula bahasa..ok..ok..today sha nak bagi korang cuci mata..perempuan pasal benda ni mesti berminat kan..kan..apa benda tu??

Kalau perempuan mesti berminat..tapi sha tak..entah sha ni perempuan ke tak..haha..original perempuan ok !! tapi korang benda ni berharga tau..untuk jangka masa panjang sebab benda ni..makin hari makin mahal harganya..macam bagi clue pla kan..cakap pasal berharga mesti terfikir emas..ya..betul..


Jika Berminat PM - FB Mohd Anas



You May Also Like

6 Comments

  1. mestilah minat tp blm ada budget lglah Sya.

    ReplyDelete
  2. dah lama tak beli yg baru..yg lama pun tak pakai..takut nak pakai..huhuh

    ReplyDelete
  3. wow emas.. nak beli gelang emas yang baru sbab yang lama dah putus dah.. huwaaaaaa... hadiah husband di hari perkahwinan tu..

    ReplyDelete
  4. emas... ada budget lbh mesti beli.. sbb akak n hubby mmg minat emas :-)

    ReplyDelete
  5. emas... ada budget lbh mesti beli.. sbb akak n hubby mmg minat emas :-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)