05 October 2012

Hobi Baru


Selamat pagi korang..pagi ini sha dibangunkan oleh asyraf..memandangkan paper kedua kena hari rabu minggu depan jadi sha pulang rumah..save budget..sebab sha kuat makan..habis duit beli kat cafe hehe..

Apa hobi baru sha tu? aishh sha nie patutnya pergi buka buku..LAW will be kill you !! hehe..taklah..sha nak release tension..beralih pada hobi yang baru selain blogging..nak tau apa? jap..nak google dulu apa nama dia hehe..


ahh..dah jumpa..CRAFT FELT..hehe..try and try..then jadi lah macam bawah ni..

buruk !!! hidung dia dah rosak asyraf dah gigit

lepas tu sha buat frame pula..hehe..kira menjadi juga lah..tapi memandangkan sha guna gam kasut..jadi putih pula haha..*gambar bapa sha*

Nota Pink : sha try nak buat patung hello kitty..tapi bila tengok patung yang sha buat td..agrr seram pula hahaha