Hi October

, , 3 comments

Dah masuk bulan 10..bulan yang sangat stress buat sha..sebab bulan ni sha exam..paper pertama sha Marketing pada 3hb iaitu hari rabu..memang spceehless la time tu haha..
satu ja ubatnya iaitu..study..study..dan study..opss solat jangan tinggal :)

Nota Pink : sha betul2 tak ada mood nak study..sebab subjek Marketing ni suru sha membaca dan menghafal ja sha bukannya terer BI pun..so sha rakam suara sha..then balik2 sha dengar..cute juga suara sha ni..hahah

3 comments:

  1. hahaha...cute ekkk

    cuba yg terbaik ok

    ReplyDelete
  2. hahahahahahah.. ok ok suara sha comel.. hehehehehe

    Good luck sha utk exam ni.. chaiyok chaiyok.. jawab betul2 dan teliti ya..

    ReplyDelete
  3. Bagus juga cara nk menghafal mcm tu ^^
    ap2 pun gd luck :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)