Happy Birthday Mia

by - Monday, October 15, 2012


Hello mia sayang..dah bangun ka belum? hehe..mesti la dah bangun kan..sebab hari ini dia jadi birthday girl..mia dah masuk 3 tahun..so kena rajin2 tolong mama..jadi anak yang baik..kalau makan aiskrim jangan lupa kak sha di sini..heheh

kek untuk mia..


lagu birthday 
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to mia
Happy birthday to you

sorry dear, kakak tak sempat nak pos hadiah..hadiah memang ada di rumah..tapi kaka stay hostel kan..so tak sempat nak ambil..nanti kak pos ya..bagitahu mama mia..ni cursor khas buat mia..cute kan..letak tau !!! nanti sha tengok hahah



Nota Pink : Patutnya panggil makcik..no..no..no..masih muda tau lau panggil kakak..hahaha :P sha paling suka ingat birthday orang..terutamanya my family n MR A :) sarangee~

You May Also Like

9 Comments

  1. as salam,
    mesti mia ske nk dapat hadiah..makcik pon tgh prepare hadiah tp tak sempat pos lg..lambat pon takpe lah..dah jadi makcik2 dah..hmm :)

    ReplyDelete
  2. cantik nya cursor tu.. mesti mia suka kan Mia.. hello kitty gitu

    ReplyDelete
  3. wah mia mesti suka nanti...cantik cursor tu..heppy beday mia

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir untuk mia...

    ta sempat langsung nak kuar cari apa2 untuk mia...g pgi balik malam...penat

    ReplyDelete
  5. mia mesti suka la ada hello kitty..mia panggil auntie sha tau...hihihihihi...

    ReplyDelete
  6. ish..terharu nyer..sha siap bt entry wish besday untuk mia...terima kasih sha..err mama ajar mia panggil kakak sha....hiihihi....nanti mama ambik cursor tuu..hehehhe....

    ReplyDelete
  7. masih tak dapat nak masukkan cunsor tu dalam blog...dr dulu dok cuba..mmg xleh..huhuuh

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)