18 October 2012

Habis Sudah Paper..yeahhhhh


Amboi..punyalah happy kan..tiada sudah mau difikir..tinggal edit blog yang pending ni..maka berakhirlah semester 4..yeahh..bestnya...lepas sudah subjek killer..wah..dah macam last sem pula ni..tak lah sha ada 2 sem lagi..tahun depan tahun akhir lepas tu..kahwin !! hehe.. tak adalah..sha nak prepare duit tuk convo lagi..insyallah..kerja dulu dong..

Ok di dewan exam tadi..punyalah sedih..sha langsung tak dapat jawab..tak apalah sir..dapat C pun kira oklah..hehe..amin..amin..amin..keluar ja dari dewan tadi..sha rasa nak nangis sebab sha men hantam jawab ja..entahlah sir semak faham ke tak jawapan sha tu..

BTW, semuanya dah berlalu..nak menyesal pun tak guna..siapa suruh malas study..huhuh..apapun memang sha rindu nak pulang sandakan..maybe sabtu or ahad insyallah..kalau tak ada halangan..pulang sorang2..dah biasa dah pun..kita cuti 1 bulan..next sem akan mula padan bulan 12..arrrr..tak sabar nak bulan 12..hehe..ada apa? birthday sha !!! :P

dah..dah..panjang pula entry kali ni..happy kot..semua nak dicerita hahaha..

simbol 4 tu sebab kami sem 4 hahaha


ni pula simbol dua..dah jadi kebiasaan sha kalau bergambar

Nota Pink : yepi :) sha tengah BW ni..jangan korang heran kalau sha komen banyak-banyak tau !! heheh