07 October 2012

Edit Blog Weena..done :)


Agaknya dah sebulan blog weena ni asyik pending ja.. seriously sha memang busy time tu..alhamdulilah weena seorang blogger penyabar dan tidak cerewet..suka berkawan dengan weena :)

Tema blog yang sha edit kali ni semestinya PINK..sha suka..suka dan suka ja edit sebab my favorite color gitu..memang payah jugalah nak edit sebab new interface..but masih boleh handle..

Now its done..weena pun suka..suka sangat kan weena kan?? thanks a lot to tutorial nabila dan lyssa..sha memang belek 100% dari blog mereka ini..


 


Follow + Weena
weena tengah running satu segmen..ada hadiah tau..jom join..klik sini

Ada yang nak suruh sha edit blog..sila tonyok SINI
Post a Comment