Edit Blog Wahyunie - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

October 15, 2012

Edit Blog Wahyunie


Dalam kesibukan nak exam..sha sempat lagi godek kod untuk edit blog..selain blog sha yang kini mempunyai background cute :P sha juga telah siapkan sepenuhnya mengedit blog cik Wahyunie..jom tengok apa yang sha telah godek..

Tema kali ni..sudah semestinya Pink + Purple


Selebihnya korang tinjau sendiri di tentangaku-ayu.blogspot.com 
jangan lupa follow dia :)

Nak blog cute macam dia..klik --> Edit Blog RM 5 Sahaja !! 

Nota Pink : Paper last on Thursday..lepas tu pulang sandakan :)

8 comments:

  1. wahhh .. pndainya edit. cantik ^^

    ReplyDelete
  2. thanks sha. ayu sgt berpuas hati hasil edit sha ni. thanks yerr.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh pndai sha..hihi..nti blh lah sruh sha...

    p0s:mna entry karok tu..nk tgk..hihi

    ReplyDelete
  4. cantik...tp kenapa murah sangat...kasi up sikit sha..hihiih

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad