Edit Blog Tina - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

October 31, 2012

Edit Blog Tina


Macam biasa..kalau dah selesai edit blog..mesti sha akan promote..untung lah kan.. :P ..memang agak lama juga lah buat blog akak tina..sebab ada masalah hari tu kan..hope kak tina faham ya..apapun blog akak dah cantik hehe..sorry buat akak tertunggu2..


tema kali ni..purple..sha dah serasi dengan warna ni...Korang boleh tengok selebihnya di sini perjalananku-tinaaming.blogspot.com jangan lupa FOLLOW tau kawan-kawan

oh ya..Sha juga edit blog bisnes Kak tina..tinajuhantaran.blogspot.com..siapa-siapa yang nak kahwin bolehlah tengok berjenis-jenis hantarn buatan beliau sendiri..kreatif tau..pada blog ini sha cuma edit sidebar, post title dan juga menu tab icon..dah macam rombongan meminang pula hehe..apappun memang padan dengan blog kan..kan..kan..

7 comments:

  1. cantiknya blog dia ni.... pandai Sha edit..

    ReplyDelete
  2. wah rajinnya dia..pandai edit2..huhu:)

    ReplyDelete
  3. untungla pandai edit,heee.....nana xpandai nak wat cecantik:)

    ReplyDelete
  4. pandai nya edit... jaa mmg xgheti sgt...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad