04 October 2012

Bercuti Di labuan Part 2


Bercuti Di labuan Part 1

Korang mesti dah tau kan sha jumpa siapa kat labuan?? ya...kak riena dan haiqal..jom baca versi Kak riena time sha ke labuan hari tu SINI gambar kami sama ja haha..

Sorry korang..sha baru nak update sedang dah berminggu dah cerita ni..tapi tak apa..nak juga cerita hehe..

Selasai bergambar-gambar ditaman botani..kami gerak ke pantai..tempat yang paling sha dan Mr A suka..pantai ja la yang paling romantik haha..kami pergi bertiga ok !!

posing sikit kat perahu 

ni gambar sha dengan haiqal..setelah 2 min dia asyik tengok kasut sha ja..haha..1st tu dia memang masih loading lagi..sebab dia tak kenal lagi kan..

lepas sha main dengan haiqal..dia pergi manja kat mama dia pula

mama dia ja terlebih senyum happy kot sebab ada babysitter baru hahah

kejap..kami nak cutekan muka..then senyum....kak riena memang comel


ini gambar sha main dengan haiqal selepas 3round kot..lepas Mr. A balik dari solat..dia amik gambar curik..dah macam mama ja sha ni hahaha..

Dah penat haiqal lari-lari..kami pun hantar dorang pulang rumah..haiqal macam taknak ja pulang..haha..mungkin dia nak main lagi kot..haiqal memang aktif..korang nak tahu..haiqal telepon nombor sha guna hp mama dia..rindu la tu kat kakak..heheh..

Nota Pink : Part 3 nanti cerita pasal jumpa adik angkat sha dan kita orang makan di Mcd