Terasa nak update banyak..banyak

by - Wednesday, September 26, 2012


Line tengah ok..sebab sha ada di library..memang best ja on9..lancar ja..haha..then sha ambil peluang edit blog weena..jom FOLLOW dia :)

Alhamdulilah akhirnya sha dah hantar hadiah buat pemenang Awesome GA by Najwa dan Kiera..so kamu tunggu ja kedatangan keychain tu..lupa nak ambil gambar..

Besok sha ada test Finance..wish me good luck ya..

Nak tengok picture yang diamik oleh Mr. A..tajuk dia..coklatmu ditangan ku..haha


Nota Pink : Malam ni sha publish entry pasal labuan yang berkurun lama diperap..haha





You May Also Like

4 Comments

  1. comel je coklat tu...
    nak sikit

    ReplyDelete
  2. cokelat mu diperut Haiqal sudah.. hehehehehehe.. (^_^)
    thanx to Mr. A sebab sudi bagi Haiqal cokelat yang haritu ya... memang berbaloi sebab habis mulut dia dengan muka2 dia makan coklat..

    ReplyDelete
  3. hihiii kiut lak coklat tu ats tgn sya :-)

    ReplyDelete
  4. nmpk comel jer coklat tu di tgnmu..kikiki..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)