Mood Asyraf hari ni..

, , 7 comments

Jam 7 Pagi tadi Asyraf ditinggalkan dengan auntie yang baru bangun..haha..tak mandi lagi ni..dia pula bau kencing..mama dan ayah dia pergi kampung..dia dah biasa dengan sha...sha pun nak jaga dia mahu ja..suka..suka..suka..


Jadi pagi tu, dia happy ja..mood pun ok..main dengan dia..alololo..sha buatkan dia susu dan dia tidur diriba sha..alaalala sweetnya kalau baby tidur kan? nak gigit sikit..haha..tengah dia tidur lena..entah mimpi mama dia belikan pakaian kot sampai dia senyum-senyum sendiri..haha..sha pun mulakan blogwalking..dah lama tak balas jejak..alhamdulilah ada beberapa blog sha dah singgah..

Ceritanya lagi siuk kalau kamu baca ni, tadi kan sha kasih mandi asyraf..actually memang takut la bah kan..masih baby..sha memang nda berani..lagi-lagi asyraf jenis suka air..dengan perlahan-lahan sha kasih mandi..pakai sabun..terus angkat..heheh..lulus sikitlah..

Bab kasih pakai baju..sha sudah tererla..yang paling duluan..kasih pakai pampers sebab takut dia timbak pula auntienya hahaha..mata nya pun layu-layu sudah..bah ngam la ni..sha kasih isi dulu perutnya..baru kasih tidur..aman jugalah sha depan laptop..

Mukanya tidur..hahah

Nota Pink : Korang breakfast makan apa tadi?? sha makan coklat ja..hahah

7 comments:

  1. hahahahahah.. comel Asyraf... boleh dah Sha jadi ibu2 ni.. (^_^)
    rasa mo gigit pula pipi dia masa dia tidur ni..comel

    ReplyDelete
  2. ehhh same lah kite. sarapan coklat. hee. comelnye baby asyraf tidur. ;)

    ReplyDelete
  3. bagus ni.. dah ada bakat.. hihi

    akak td bfast roti je.. :-)

    ReplyDelete
  4. bz jaga asyraf depan laptop :):):)

    ReplyDelete
  5. elok belajar sha...hihihhi...bagus...^_^

    ReplyDelete
  6. bagus tu sha..
    cari pengalaman..nanti dah tak susah nak jaga..
    heheheh...

    cute giler...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)