Hari ini..huh.. - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 20, 2012

Hari ini..huh..


Pagi tadi ada test mengejut..punyalah susah..sebab tiada belajar hehe..padan muka..last-last ada soalan yang main hantam ja..haha..macam time sekolah menengah dulu..part objektif tu yang senang sangat mau hantam..a? b? c? or d? emmmm...hehe

Lepas ja habis class..pergi mengundi untuk calon MPP di Uitm..sha pun main hantam ja pilih orang..tapi nda bolehlah bah bagitau siapa kan..undi adalah rahsia hehe..

Class jam 2..test lagi..kali ini memang kasih pecah kepala..subjek Finance..ingat senang..haha..susah lah..sebab baru belajar semalam..nak ingat formula..alhamdulilah dapat juga jawab, tapi sha tak tahulah jawapan betul ka nda heheh..

hari ni makan ayam pakcik..selalu pun makan ayam dia bah..sedap~~ hehe..rasanya lain dari yang lain..sedap cikit kfc la :P

Tadi ada balas kunjungan mama-mama tersayang..sekejap ja..tak apa nanti sha sambung balik ya..tu ja setakat ni..haha..tak tahu mau taip apa lagi..

Nota Pink : Sha nak pergi jalan-jalan di labuan sabtu ni insyallah
 :) ada yang nak join ??

7 comments:

  1. sha sdg sibik study ye sbb tu jarang dh nmpk skrg ni..

    ReplyDelete
  2. alaa test mengejut ni lah yg xsk kan..

    ReplyDelete
  3. apa2pun good luck sha.. Sha boleh.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. x suka kan.. tapi sebenarnya lecturer tu nak kita sentiasa bersedia

    ReplyDelete
  5. lorr.baru perasan ada typing error..laa..malu la..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad