Cara Daftar New Says - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 9, 2012

Cara Daftar New Says


Hye korang semua..ni tutorial khas buat yang baru nak join says..sekarang wajah says dah baru kan?? sama dengan wajah blog sha..amacam cute tak?? hehe..kalau korang nak join boleh ke Daftar Says dan cara nak daftar korang ikut ja step dan picture kat bawah ni..insyallah faham juga tu :D

Step 1 : Daftar Says dan klik sign up


Step 2 : Lengkapkan maklumat diri dan yang paling penting url http://______


Step 3: Update details korang di MY PROFILE kemudian klik pada SPECIAL


Step 4 : Lihat iklan yang masih available, macam mana? tengok picture bawah ni..dan klik iklan tersebut


Step 5 : Klik BROADCAST untuk mendapatkan link iklan


Step 6 : pilih sama ada nak share melalui twitter/fb atau menggunakan link


Pendaftaran korang selesai..pastikan korang aktif menyebarkan iklan untuk hasil yang masyuk~ini pula cara korang nak check duit yang masyuk tu..ah..klik untuk tumbesaran 



Perlu diingat..setiap iklan mempunyai limit reward dan masa pengiklanan..jadi korang rajin-rajinlah open says untuk tengok iklan, jika korang bagi iklan yang dah completed..tak kah sia-sia orang klik..huhuh~


Untuk membantu korang..ini adalah tips yang paling berguna untuk korang 
dan jom kita exchange link..tak rugi juga :D insyallah sha pasti akan klik..

Nota Pink : Bila usaha lebih Insyallah rezeki ada..jangan asyik fikirkan keuntungan tanpa bekerja keras..




6 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad