Cara Asyraf lepaskan GERAM !!! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 10, 2012

Cara Asyraf lepaskan GERAM !!!


Kalau Abg Ben update pasal anak dia, Qaliff..sha pula nak update pasal anak buah sha..nama dia Muhammad Asyraf Firdaus ..memang geram nak tengok..pipi dah lah tembam..serupalah sangat muka dia dengan mama dia..huh~ tapi bila dia menangis..puh...karau orang yang menjaganya..hahaha..amik kau auntie..tapi bila berjauhan..memang rindu juga mahu dengar dia ketawa..hehe..

So sini sha ada rakam video asyraf..time tu dia memang geram..mungkin gusi dia gatal..nak tumbuh gigi..atau dia geram asyik berliur tengok kami makan..atau..dia geram sha tak layan sebab dia nak main dengan sha..atau..itu memang perkara biasa bagi baby..hahah..

jom layan video ni~




dah lah time tu dia sakit..ada juga tenaga dia nak keluarkan vokal yang sangat tinggi..haha..sebab dia sakit tu lah buatkan berat badan dia makin susut..minum susu pun dah kurang..kesian dia..batuk berkahak lagi tu..nak paksa makan ubat pun..dia baby lagi..ubat tu dia buang balik pula..tapi pipi dia maintain tembab !! :)

6 comments:

  1. mo tumbuh gigi la tu.. heheheheheeh... comel la Asyraf.. gigit pipi sama jari2 dia.. tapi apsal terbalik video ni Sha? pening kaka.. hehehehehe

    ReplyDelete
  2. camtu la budak2 sha kalau bab ubat mmg susah.. cer rasa sikit.. pahit!

    ReplyDelete
  3. kuat nyer suara dia menjerit..
    hehehe...
    geram nyer rasa macam nak picit je

    ReplyDelete
  4. ALAA... XLEH NAK TGK.. TENET NI ADA PROB, SK PUTUS2.. HAISHH

    *sorry baru perasan guna tulisan besar plak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad