Buat Website - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 6, 2012

Buat Website


Hye korang..sudah makan? alhamdulillah tadi kan..Ustaz Mazuki (without R) bawa kek double cheeses..sedap~ tapi kalau dia bawa ayam penyek tadi lagi sedap haha..apapun syukran ya ustaz..katanya janji ditepati..terus kami :) tanda kenyang..

Ok berbalik pada entry yang sebenarnya..sha and the genk..diberi satu projek untuk class lab iaitu buat website..jadi kunun-kunun kami ni mau buat website tentang kasut..haha..terer?? ndahlah juga bah, cuma dulu pernah juga buat..3tahun yang lepas..masih perlukan ilmu..

 guna microsoft front page

Nama website tu..VESSINI hasil gabungan beli di sini..haha..ada sama tak?? sedangkan ambil dari jenama kasut..sha baru buat tadi ni..penat juga tapi siuk..yang ni site signup..kalau ni siap sudah..yang home tu belum..sebab sha nak bagi gambar tu..berslide..baru lawa kan..tapi nda pandai :(
publish guna IE
Agak semak dan tidak menarik kan?? apa pendapat korang?? komen lah banyak-banyak bah..hehe..ahh..pada siapa yang terer bab ni..tolong bah ajar..cara nak buat slide bergambar..pless~

3 comments:

  1. wah terror la SHa... kaka belum breakfast lagi la.. lapar la pulak.. mo p beli makanan dulu la... nanti kaka send gambar ayam penyek ya.. heheheheheehehehehe..

    ReplyDelete
  2. Sis pun belum sarapan lagi...Sis tak teror..tak tahu..

    ReplyDelete
  3. tak retiiii. edit blog pun terkial kial, ni kan nak buat wsite. hee.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad