Blog berwajah baru

, , 8 comments


Selamat pagi korang semua..hye blog baru..ceh..ceh..haha..ceria tak dengan blog baru ni? kali ni bertemakan 3 warna, pink sudah semestinya..hehe..2 color lagi korang dah boleh tau tu..purple and putih..maksudnya 3P :)

header simple ja..haha..lucu pula tengok muka sendiri..tapi kali ni yang berbeza ..cuba tengok sidebar..ada nampak bunga-bunga tak? hehe..penat sha gali-gali tu code..akhirnya jumpa juga benda tu..yang selebihnya sha tengok tutorial lyssa and kak ros..

1st time tukar background..rasa macam sejuk ja mata memandang..kan..kan?? hehe..kali ni dah open shoutbox..korang bolehlah jenguk-jenguk sana..em..ni pun belum siap lagi ni..rasanya blog sha ni masih lembab lagi tak? sebab sha rasa ok ja..korang bagi komen ya..

Nota Pink : Dah lama sha nak tukar background..alhamdulilah, dapat juga sha tukar..memandangkan mood coding ok..line pun ok..dan inilah hasilnya :)..korang dah tengok blog  lyssa baru?? cute kan? merah gitu..

8 comments:

  1. ok sikit la.. nda sudah slow.. ni la kaka suka ni.. jadi boleh buka entry sha banyak2 lagi lepas ni.. hehehehehe. cantik la blog ni.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. sangat ringan.. kejap je loading..

    header pun sangat cantik.. suka!

    ReplyDelete
  3. comel2....tekan je terus dapat..kalau tak biasa...nak tekan selalu je lari..hehehhe

    ReplyDelete
  4. wah...cun la..soft jer kalernya..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)