Hye korang..dah makan ka belum? lamanya lah sha tak update kan? ada tak yang rindu sha? lupakan :P 2hari yang lalu,(22 hb) sha pergi labuan..sha memang tak pernah pergi..orang bawa siapa tak nak ikut kan..hehe..labuan memang best, tak kurang minyak sebab kecik ja labuan tu..jadi sha puaslah berjalan-jalan..hehe..yang paling penting..coklat dia murah..

Maka bermulalah perjalanan kami (sha,adik fatni dan MR. A) dengan menaiki kereta ke menumbok seawal jam 7 dan tiba di terminal feri jam 9 lebih lah..minum air panas sebelum naik feri sebab sha dah loya makan coco crunch dan susu semasa perjalanan ke menumbok..

bahagian belakang feri yang memuatkan lebih dari 10 motorcar 

bahagian dalam feri..ada aircond dan boleh tengok wayang

Bahagian atas feri..panas dan best :) *Mr A curik2 amik..;o


Destinasi pertama sebelum memulakan perjalanan..cari restoran..lapar gila

Ingatkan Restoran ni sunyi ja.,rupanya ada 2 tempat makan..


Lepas habis makan kami singgah solat di masjid


Semua perjalanan kami  di guide oleh pakcik GPS


jom lepak kat taman botani..


amboi ayu nya..haha..rumah diatas pokok..dah tak gayat..hehe

macam kecil ja sha kan?



dari kiri : adik fatni, Mr.A(kura-kura), sha hahaha~



dah habis posing kat taman..
Now kita nak pergi pantai..jumpa blogger cute dengan anak dia..dia dah siap buat entry..sha baru ja mula..so next entry will be at beach with her :)

Nota Pink : sha suka pakai tudung ni..selesa dan nampak comey hahah..*perasan ok !!