Bercuti Di Labuan Part 1 - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 26, 2012

Bercuti Di Labuan Part 1


Hye korang..dah makan ka belum? lamanya lah sha tak update kan? ada tak yang rindu sha? lupakan :P 2hari yang lalu,(22 hb) sha pergi labuan..sha memang tak pernah pergi..orang bawa siapa tak nak ikut kan..hehe..labuan memang best, tak kurang minyak sebab kecik ja labuan tu..jadi sha puaslah berjalan-jalan..hehe..yang paling penting..coklat dia murah..

Maka bermulalah perjalanan kami (sha,adik fatni dan MR. A) dengan menaiki kereta ke menumbok seawal jam 7 dan tiba di terminal feri jam 9 lebih lah..minum air panas sebelum naik feri sebab sha dah loya makan coco crunch dan susu semasa perjalanan ke menumbok..

bahagian belakang feri yang memuatkan lebih dari 10 motorcar 

bahagian dalam feri..ada aircond dan boleh tengok wayang

Bahagian atas feri..panas dan best :) *Mr A curik2 amik..;o


Destinasi pertama sebelum memulakan perjalanan..cari restoran..lapar gila

Ingatkan Restoran ni sunyi ja.,rupanya ada 2 tempat makan..


Lepas habis makan kami singgah solat di masjid


Semua perjalanan kami  di guide oleh pakcik GPS


jom lepak kat taman botani..


amboi ayu nya..haha..rumah diatas pokok..dah tak gayat..hehe

macam kecil ja sha kan?



dari kiri : adik fatni, Mr.A(kura-kura), sha hahaha~



dah habis posing kat taman..
Now kita nak pergi pantai..jumpa blogger cute dengan anak dia..dia dah siap buat entry..sha baru ja mula..so next entry will be at beach with her :)

Nota Pink : sha suka pakai tudung ni..selesa dan nampak comey hahah..*perasan ok !!

6 comments:

  1. owh itu rupanya rumah P. Lamree (P.Ramlee la).. hahahahahaha.. comel pulak Sha disitu.. #Ohmai# comelnya Mr. A.. kura2 tu rupanya ya.. baru kaka tau.. tapi kenapa masa dipantai macam bukan kura2 jak.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. best dapat jalan2...release tension....sha pakai tudung wane apa pun canntik..

    ReplyDelete
  3. beznya sya g brcuti tak ajak pn..hihi

    ReplyDelete
  4. wah...sng gerak ada pakcik gps tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad