Apa pandangan anda dengan rebate RM200 untuk pembelian smartphones? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

September 29, 2012

Apa pandangan anda dengan rebate RM200 untuk pembelian smartphones?



Dalam Belanjawan 2013 ada di nyatakan tentang rebate RM 200 untuk para remaja yang membuat pembelian smartphone..sedangkan pada sha ianya bukanlah suatu keperluan..mungkin korang juga berfikiran sebegitu..jika korang tidak mementingkan gadget seperti sha..tapi kenapa tidak rebate untuk gadget itu digunakan untuk cover kenaikan harga gula atau barang runcit yang lain..

Apa pandangan anda?

6 comments:

  1. betul tu sha.. rasanya banyak juga yang mengarut dalam belanjawan 2013 ni..

    ReplyDelete
  2. tau takpe....
    bukan nyer perlu sangat pun...
    membazir je tu..

    ReplyDelete
  3. kina un macam rase pelik dengan yang 2..
    kalau rebat 2oo 2 di berikan kepada student or pekerja untuk membeli laptop kina ase ok sket kod..xp kenape smart fon?oh...untuk capai kadar it yang tinggi??

    ReplyDelete
  4. Salam . Saya PMR Candidate .
    Mohon Maaf Jika Saya Ada Salah Kat Anda . Doakan Saya Dapat 8A Ye ?

    Komen Entri Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/bestnya-pmr.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad