agrrr...dah dia bagi free..pakai saja lah..

, , 6 comments

Blur sebentar...(5min kemudian) .. macam mana nak guna new interface ni..huhu..aiyo..old interface dah ok bah..kenapa nak tukar lagi..susah lah kena cari button kalau nak edit blog..=.=!

haha..nanti nak send comment kat blogspot..hehe..tak ada lah..sha ni..seharusnya bersyukur dapat guna blog free..haha..takda pun nak bayar sewa tapak..

entry ni sha buat pendek ja..belum datang mood yang sebenar..sha busy lah..ni saja lepaskan rindu kat mama-mama tersayang :D sorry ya sha belum dapat BW lagi..nanti tau..ok take care of yourself :)

6 comments:

  1. tak tuka lagi..harap2 tak akan bertukar..haha

    ReplyDelete
  2. hehehehe.. jangan sedih jangan marah.. sabar ya dik.. hehehehehe.. take car Sha.. jangan stress2 ya.. good luck to u..

    ReplyDelete
  3. dh tukar semuanya..tak boleh tukar yg lama dah..huhuhu..tak suke..

    ReplyDelete
  4. akak tak tau pun sebenarnya. buta IT kekeke

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)