19 September 2012

agrrr...dah dia bagi free..pakai saja lah..


Blur sebentar...(5min kemudian) .. macam mana nak guna new interface ni..huhu..aiyo..old interface dah ok bah..kenapa nak tukar lagi..susah lah kena cari button kalau nak edit blog..=.=!

haha..nanti nak send comment kat blogspot..hehe..tak ada lah..sha ni..seharusnya bersyukur dapat guna blog free..haha..takda pun nak bayar sewa tapak..

entry ni sha buat pendek ja..belum datang mood yang sebenar..sha busy lah..ni saja lepaskan rindu kat mama-mama tersayang :D sorry ya sha belum dapat BW lagi..nanti tau..ok take care of yourself :)