Updated - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 14, 2012

Updated

Ahh..lamanya tak buat entry huhu..asyik tengok blog via handphone ja..boring~ dah 4 hari wifi broken..huhu..kali ni slow pula..tapi alhamdulilah, dapat juga on9 hehe..

Tadi sha shopping lagi..penat oh jalan sorang-sorang kat Segama..dah lah jalan sesak..ergghh..panas lagi tu..round punya round tak sedar dah 3x kot lalu jalan yang sama..last-last beli juga baju kat Kain Mewah..murah juga lah..

Tahun ni baju sha warna MERUN..bukan MERCUN hehe..tudung pun merun juga..ahh..menyerlah dengan labuci yang penuh..amik kau!!..tak pernah lagi sha pakai baju berkilau-kilau..buang tebiat jap..

Kad raya dah pos tadi..sorry pada yang request nak kad raya hari tu, sha bukan tak nak bagi tapi sha takut masa tak sempat..alahai kecian pula kan..

Selamat bercuti pada student2 diluar sana..class kami la yang paling menang..bab cuti beres..awal ja..pandai runding dengan lect kena lagi lect semua sporting..habislah lepas ni banyak kelas ganti huhuh..

Sha tak pulang lagi..tiket bas MAHAL !! sha nak save duit terpaksa balik lewat..sayang ja cuti awal kan..tak apa..besok sha buat kueh raya..hu..ha~ tengoklah kejadiannya hahaha...

Sedar tak sedar dah macam karangan dah entry ni..boring~ hehehe..thanks korang yang dah BW kat sini..insyallah pelahan2 sha BW balik ya..korang yang mula nak gerak balik kampung be careful..ingat orang yg tersayang..sha sentiasa ingat deh :P MR. A..

Nota Pink : He is happy today..senyum sorang-sorang..hehe..




2 comments:

  1. waaa....serba merun lah ni..
    akak plok serba biru....

    samalah akak jarang online..
    asik curi wifi jirang sebelah tengok kut tipon je...

    ReplyDelete
  2. wah beli di kain mewah.. kami pun masa holiday haritu beli kain di sana... cantik2 dan banyak pilihan.. (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad