Tipu orang jak bah.. - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 11, 2012

Tipu orang jak bah..


Apalah !! penat ja sha promote iklan mereka tapi last-last kena suspended pulak !!
Says.com

lagi RM20 nak cash out dah kena macam ni..arghhh~ bukan sha ja yang kena tau..kawan-kawan sha pun ada gak yang kena..apa boleh buat Says memang ada hak tapi mana hak kami ?? 


ni pun sama juga..no wonderlah kenapa pulus masyuk ja..rupanya begini cerita nya..arghh~ 

Nota Pink : Lepas ni dah tak percaya dengan benda macam ni lagi..huh~ punah harapan nak sponsor Aiskrim tuk MR. A hehehe~

5 comments:

  1. sabar ye.. akak pun sama la nasib ngan sha.. malas dah

    ReplyDelete
  2. ala....xdapat aiskrim la ni?? xpa la...nnti kita makan sama2 juga ah....let me spend :)

    _Mr.A-

    ReplyDelete
  3. sabar ya Sha.. dugaan betul la kan.. nasib baik la kaka tidak kena.. haritu mo daftar says sudah tapi macam ragu2.. nda mo la..

    ReplyDelete
  4. mmg sakit ati la sha..kak fieda dh kumpul dekat rm200 tau says tu..eiiiii..geram..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad