Siapa Nak Voucher RM300 ?? - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 12, 2012

Siapa Nak Voucher RM300 ??


sorry gambar blurr
ni ahh..sha dapat voucher dari kak Lida Rahim

Hadiah sha menang GA..ala..saguhati ja..dapat ketip kuku..cute..hehe..thanks kak..tapi ni voucher kata kak  Lida Rahim sempena hari raya, dia bagi voucher untuk Premium Beautiful boleh tengok ~> SINI

Kalau korang berminat boleh komen SINI, actually sha dah tanya kak Lida Rahim, dia kata ok ja..so tanpa membazirkan voucher tersebut, sha nak pass lah pada orang yang betul-betul nak..sayang ja kalau tak guna kan??
Nota Pink : voucher ni 1 ja, so siapa-siapa yang berminat cepat-cepat contact sha tau !! besok sha umumkan sapa yang bertuah tu :D

8 comments:

  1. assalamualaikum sha...menarik ni voucer utk apa tu ek...?

    ReplyDelete
  2. Lagu yg best...:)ya midan tahrir mesir..:)

    ReplyDelete
  3. nana xngk lg ap adiahnya,dpt sguhati jgk,hee....guna alamat u,xdptla nk ngk:)

    ReplyDelete
  4. rasa macam nak juga la.. heheheheheheh.. voucher apa tu? mana tau ada rezeki lagi.. hikhikhikhik

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya klo dpt voucher tu kan..hehe :D
    Visit here again..If u free time visit my new entry yea ^_^

    ReplyDelete
  6. dapat voucher tu pun x mampu nak beli premium beatiful tu...hukhukhuk...:(

    ReplyDelete
  7. pergh.. premium beautiful? untung tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad