Shanas Punya Blog - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 11, 2012

Shanas Punya Blog

ah..dah lama menyepi blog sha yang satu ni..kan..kan..korang perasan tak? haha
kini berwajah baru..layout pink..baru ja sha siapkan tadi..alhamdulilah dah terer kan ngee~


Sapa yang belum follow..sila lah..http://shanas-punya-blog.blogspot.com/


tapi sha tak update lagi blog tu..content still yang lama..ntah dapat tak sha menang GA..melopong heheh

Nak tempah ~> SINI murah dan terbaikkkk!!
Nota Pink :  Lepas ni nak edit blog room mate sha..dah macam ketagih pula lau tak edit blog dalam masa sehari..hehe

3 comments:

  1. ni baru blh sampai rumah sha.. siap tadi jgn harap.. jenuh dok ketuk pintu tapi orang tak buka :)

    hehehehe tenet sangat lembap. kalau kat opis mmg laju le :)

    ReplyDelete
  2. owh ada blog lagi ya..mo follow juga la

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad