Shanas Punya Blog

by - Saturday, August 11, 2012

ah..dah lama menyepi blog sha yang satu ni..kan..kan..korang perasan tak? haha
kini berwajah baru..layout pink..baru ja sha siapkan tadi..alhamdulilah dah terer kan ngee~


Sapa yang belum follow..sila lah..http://shanas-punya-blog.blogspot.com/


tapi sha tak update lagi blog tu..content still yang lama..ntah dapat tak sha menang GA..melopong heheh

Nak tempah ~> SINI murah dan terbaikkkk!!
Nota Pink :  Lepas ni nak edit blog room mate sha..dah macam ketagih pula lau tak edit blog dalam masa sehari..hehe

You May Also Like

3 Comments

  1. ni baru blh sampai rumah sha.. siap tadi jgn harap.. jenuh dok ketuk pintu tapi orang tak buka :)

    hehehehe tenet sangat lembap. kalau kat opis mmg laju le :)

    ReplyDelete
  2. owh ada blog lagi ya..mo follow juga la

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)