Raya?

by - Sunday, August 26, 2012


Errr..malasnya nak update pasal raya..jeles ja tengok blog korang penuh dengan gambar raya..pakai baju cantik-cantik, gambar dengan family, makan sedap-sedap..bestnya..sha hanya beraya di hospital, pakai baju baru, kumpul ramai-ramai then gerak pergi hospital ziarah bapa..

Alhamdulilah kemarin bapa sha dah pindah ke wad biasa..dia dah mula sihat..sebelum ni dia tak dapat bangun sebab bius yang teramat kuat..maklumlah 2x kena bedah..tapi sha yakin dia memang kuat :D sha ja tak kuat tengok dia..asyik nangis ja time pergi lawat dia..

Nota Pink : Itulah dugaan Allah, semoga apa yang dia alami sekarang akan menghapuskan dosa-dosa yang pernah dia buat..

You May Also Like

10 Comments

  1. bersabar ye, walaupun beraya di hospital tp masih beraya dgn family kan.. kami semua doakan ayah cepat sembuh & sihat spt sediakala..
    ~slmt hari raya, maaf zahir batin ye

    ReplyDelete
  2. Semoga bapa sha cepat sembuh.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. dugaan Allah sentiasa tersembunyi pelbagai hikmah... semoga ayah awak cepat sembuh..amiin ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..bapa sha dah semakin ok.....
    raya mama pun biasa jer tahun ini..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. ayah sha makin sihat.. yang penting beraya bersama tak kira walau di mana berada

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah sihat..moga akan lebih cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. semoga bapa Sha semakin sihat ya.. kaka sentiasa doakan kesihatan bapa sha..

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sihat :) setiap org kisah raya dia beza2 :)

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  9. sabar ya sha..myb ada hikmah yg kita tak tau..semoga terus kuat tau..

    ReplyDelete
  10. takper sha..yg penting ayah dah sihat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)