My Blog design

, , 10 comments

hye..kalau korang berminat sila klik sini untuk lihat harga ya..jangan risau murah ja..boleh tengok hasil tangan sha kat bawah ni..klik link untuk details setiap blog..^^

Qaseh Nurislam Sumayah **in progress

SMK Taman Jasmin Dua

Mardiah Diana

Fieza

Daisy Perodua Sabah

Naniesha

Nazirah

Mommy Liz
Cikgu Adda

Iqa
Aiza Hamdan

Mama Jue

Nina
SHARING WITH LOVE
Aida Faiza

Diyana Hani

Sweet Rose




Suejana Collection


Red Heart
Kak Jah
Diari Hatiku
Alina Ayu

Sabandil's Craft

Shaklee mamashop
Fissticker
Mey-mey
Mia
Lynn
Gajus Hijau


Aneka Petua


DiyanaHani
Diyana Hani

Printing studio
Printing Studio

Gadis Bunga

Ibu Lala

Myra

Aien Hermionie

Saidatul Qifayah




Kisah Kami
Aini yunus

Fadzlun Aqilah

Princess Pinky Berbicara
Princess Pinky

Yana Aina






Madam Riena
Madam Riena
Syiela
Syiela

husnazahidi

Ayueee♥

★☆ Aris Berblogger  ★☆
Aris
:: Warna_Warni_Kehidupanku ::
Tina Aming
♥ Wahyunie Wahip ♥
Wahyunie
Lain-lain blog yang menggunakan service sha tapi dah tukar design atau dah terminated blog..klik pada gambar untuk more details

10 comments:

  1. comel comel and kreatif.keep it up a good work ^__^

    ReplyDelete
  2. salam sha, tolong edit blog kak sue.. after balik semenanjung saye bagi detailnye..ok?

    ReplyDelete
  3. Memang comel dan cantik semua designnya.

    ReplyDelete
  4. cantik..sy suka mcm blog husna zahidi..ketak duduk gambar,tulisan..perfect..cuma sy suka warna purple..kalo boleh sy nak warna purple ye...tolong contact sy ye kalo boleh...

    ReplyDelete
  5. Cantik semuanya Sha. Apa idea Sha untuk blog akak ?

    ReplyDelete
  6. Tolong buatkan Blog yang menarik untuk saya boleh?..nak guna bank tranfer atau macam mana?..

    ReplyDelete
  7. Salam..buatkan saya 1 Blog,so macam mana nk berurusan yer?bnk transfer ke mcm mana? TK..

    ReplyDelete
  8. not bad la dear! ohsem jer! huhu persetankan sajo org yg dengki mendengki ni. uhu

    ReplyDelete
  9. Semua pun cantik.....akak leh tengok contoh kat cni ker dik...hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)