Kalau sha DELETE Blog ni..ada tak yang rindu?

by - Thursday, August 09, 2012


Sayu kan title tu..ya seriusly sha rasa macam mau delete ja ni blog..tapi this is a part of my life..jadi sha rasa sedih pula mau tinggalkan kawan-kawan maya yang banyak dan baik hati semuanya  :'[

Sebab apa sha mau delete ni?? emm..emm..emm..susah mau ditafsirkan dengan kata-kata..so jum kita layan video ni dulu..hehe~


Nota Pink : Baru sha faham apa erti "Mood ke laut" ngam juga tu depan bilik sha ada lautan yang sangat cantik..mau berenang la..kasih teman mood sha di sana..cau dulu..bye~

You May Also Like

8 Comments

  1. mood kelaut....dipukul ombak..terdampar di tepian pantai sudahnya kalau tak...terus ke pulau..woooo..susah mo balik tuu..sha pandai berenang tak?...hihiih

    ReplyDelete
  2. mood ke laut sudaa....kak fieda pun selalu kena gitu tp takyah la tutup blog..nanti kalau dh jumpe mood boleh ber blog balik ye..

    ReplyDelete
  3. Sha jangan la... nanti kitorang rindu dngn Sha. aduyai. jangan la sha... sedihnya sedihnya

    ReplyDelete
  4. kenapa nak delete?
    baru nk jadi pembaca blog ni.wuu T__T

    #salam kenal (;

    ReplyDelete
  5. Jangan la.. kang akak rindu dengan org ni,, rindu slang sabah... akak dah la jauh nun di utara :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)