Kad Raya

, , 9 comments
korang puasa tak hari ni?? sha puasa tapi takda makan sahur..ahh..penat shopping hari ni, sedangkan baju raya tak beli lagi.huh~ nak juga beli ready made sedangkan saiz tak padan langsung..tak apa selasa ni nak jalan juga pergi beli sorang2..beli sekali tuk <3 hehe..

Tadi dah pergi beli kad raya 15 keping ja..budget xcukup lor, 1 tuk MR. A opss..dah ketahuan pula dah..haha..yang selebihnya tuk kawan-kawan blog..yang lain sha dah minta alamat..yang dah ada alamat kat tangan sha cuma seorang..em..tak apa sha akan PM dorang nanti..

Nota Pink : hehe..1st time hantar kad raya guna pos..korang tau tak bila tarikh akhir nak pos barang? takut tak sempat nak antar pula..

9 comments:

  1. takpe sha.. hantar je.. MR A wajib ye hehehhehe

    ReplyDelete
  2. Wahhhh. lawanyaa! Teringin nak :) Itupun kalau Sha baik :D hehhehe *muka tak malu*

    ReplyDelete
  3. rasanya 15 ogos tarikh akhir pos barang..

    ReplyDelete
  4. Tak sempatt nak mintak kad raya , haha:)

    ReplyDelete
  5. hai,sy tag awak di http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-you-are-awesome-blog-by-hana-dan.html
    jemput join..=)

    ReplyDelete
  6. sempat lagi kot..kalau tak sempat pun pah raya lah sampai nyer tu..

    ReplyDelete
  7. seronok kwn2 yg dapat kad raya..

    ReplyDelete
  8. eh eh.. nda lupa ya utk Mr.A.. heheheheh. yang tersayang la tu kan.. (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)