Edit Blog Cik Zynie - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

August 10, 2012

Edit Blog Cik Zynie

arghh~ penat perah otak selama 3 jam rasanya..sambil layan karenah orang yang dah tidur sekarang..kata nak lepak sampai pagi..tau-tau dah tidur..eh..kami cuma lepak di sms ja ngee~ sapa lah tu kan :P..

ok mata pun dah layu, otak rasa macam nak bergabung dengan bantal busyuk..haha..
tadi sha edit blog best friend..
http://satubintangsepi.blogspot.com/
korang boleh follow dia..cute bah dia ni..modelling gitu lor~

ni header baru dia..

ni bahagian footer..

Layout 100% by SHARINA..baru buat semalam..saja nak test kat blog..bertuah dia ngee~kalau korang nak minta edit blog SINI murah dan berbaloi..

ok cau..nak tito..bye~~

8 comments:

  1. maaf la...memang nak sgt lepak sampai pagi tapi badan ni x mampu :(
    maaf :(


    _Mr.A-

    ReplyDelete
  2. jom kita berkenalan dengan bestfriend Sha ni.. terus kita follow.. bertuah dia sebab blog diedit sepenuhnya oleh Sha..

    ReplyDelete
  3. wah! rajinnya sha...nanti sis terjah..

    ReplyDelete
  4. bertuahnya dia.. nanti nak terjah

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad