Dialah yang layak..

, , 5 comments

Tahniah buat Top segala top..dia memang layak dapat hadiah dari sha..sebab dia banyak bagi backlink pada blog sha ni..siapa ya??


Tu dia !!..setiap hari bagi backlink..thanks Madam Riena selain itu dia juga top 5 pengomen tegar dalam blog sha ini..

ini adalah banner award..kalau sudi letakkan pada sidebar ya

Hadiahnya..sila bagi details di sini dan nama tidak lebih dari 6 huruf..nak buat keychain :D

5 comments:

  1. ewh eh, tak sangka kaka yang dapat.. hehehehehe.. thanx Sha.. sayang sha ketat2.. terkejut kakak sebab ada nama kaka la pulak... hehehehe... rezeki Haiqal dan baby dalam perut.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. dah dapat tak nama akak.. sebab akak dah komen di sana juga (^_^)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)