Cara nak buat submit form

, , 2 comments

Memandangkan sha ada buat segmen yang menarik ~> SINI..korang dah join belum?? jom lah..meramaikan segmen sha ni..hehe..ok..promote pula..

Submit form ini korang tak payah susah-susah nak copy paste nama peserta..sebab bila penyertaan submit, akan terpapar bawah tu nama dia..so senang lah kerja kan..nak tahu cara-caranya..jom follow the steps

Contoh..
Step 1. Sign up Sini
Step 2. Log ini guna Username dan password yang korang daftar tadi
Step 3. Isi Name of List contohnya Giveaway
Step 4. Copy code dan pastekan pada entry..

2 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)