Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul

, , 11 comments

Insyallah besok sha pulang Sandakan..sha dah tak sabar nak tengok bapa sha di hospital..tadi pagi mama kata dia kena tebuk kat leher sebab nak ganti pernafasan..dah nak dekat 1bulan dia kat hospital, asyik kena bedah, kena tebuk sana sini, sakit dia langsung tak sembuh..

sha ada ikut Contest FB cover..minta korang tolong LIKE thanks ya :)

Kalau ini perbuatan sihir, subhanallah, janganlah buat kat bapa sha, dia orang yang baik..sha tengok dia pun dah seksa kat hospital tu, mama sha pun dah serabut nak bayar ubat yang mahal RM 180 bertahan sampai 2-3 hari sahaja..

Kalau korang ada something nak share pasal penyakit ni..atau mungkin ada nak bagitahu pengubat yang handal..kalau boleh dapat mengubat dari jauh..Allah sahaja dapat membalasnya :)

11 comments:

  1. semoga sha n keluarga tabah menghadapi ujian dari Allah ni..
    sentiasa lah berdoa..
    mana tau ada rezeki untuk malam laitulqadar..doa kita termakbul..
    jangan putus asa ye sha..

    ReplyDelete
  2. banyakkan bersabar ya Sha.. InsyaAllah kami semua akan mendoakan agar bapa Sha cepat sembuh.. banyakkan berdoa juga ya... kirim salam dekat bapa dan mama sha ya..

    ReplyDelete
  3. moga ayah awak cepat sembuh dan sihat....

    selamat hari raya =)

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

    ReplyDelete
  4. شفاه الله، إن شاء الله

    ReplyDelete
  5. sedih ayu dgr cita ayah sha..sabar ya dear..mungkin ada sakit yg kita tak tau..klu tak boleh cara moden rasa baik cara tradisional..mak ayah ayu kalau ada sakit apa2 sllu contact sorang ni..dia sllu gna ayat quran n mtk kita yang buatkan

    ReplyDelete
  6. sabar ye dear.. moga ayah sha cepat sembuh ye.. moga sha sekeluarga juga tabah dengan ujian ini

    ReplyDelete
  7. nak menang hadiah rm100? jom join http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/eyriqazz-vs-denaihati-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  8. teringat bapa saya yang dah meninggal dunia 7 thun lepas semasa berumur 11 tahun.

    Time tu satu hari je lagi sebelum raya.

    Rasa sedih sangat...

    Berdoalah semoga ayah cepat sembuh.

    Insha allah ramadhan ni doa makbul

    ReplyDelete
  9. Semoga beliau cpat sembuh...bnyak kan baca yassin pada dia..
    baca yassin ini bnyak kebaikan nye..bkn sahaja di baca tuk org yg tlh mati tp dibacakan pada yg tgh sakit..:)

    ReplyDelete
  10. Semoga beliau dijauhkan dr perkara2 syirik tu... Banyakkan baca ayat suci Al quran...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)