1st time edit blog lelaki

by - Saturday, August 04, 2012


Yeah!! baru terehat..tak siap lagi ni..dari semalam asyik pending..lemas la edit time puasa..kena banyak keluarkan idea..huhu..apa pun ini 1st time ambil tempahan edit blog lelaki, iyala..cita rasa kan beda..lagi-lagi lelaki tak minat yang pink-pink ni huhu..mencabar juga..


 

kalau nak follow, silalah..lagipun dia Newbie..follower baru 4 orang termasuk sha..nasib ja dia nak tema warna Purple..hehe..senang sikit nak design..
Nota Pink : Nanti nak sambung besok..malam ni tiba-tiba tiada mood..huhu..

You May Also Like

6 Comments

  1. sape cakap laki tak minat pink....ahahaha

    ReplyDelete
  2. bulan puasa..mood pun puasa...hihihi..

    ReplyDelete
  3. heheheheheh... mesti comel dan smart ar kalau dah di edit oleh Sha... (^_^)

    ReplyDelete
  4. lelaki kalo minat pink mesti jambu kan.. haha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)