1st time edit blog lelaki

, , 6 comments

Yeah!! baru terehat..tak siap lagi ni..dari semalam asyik pending..lemas la edit time puasa..kena banyak keluarkan idea..huhu..apa pun ini 1st time ambil tempahan edit blog lelaki, iyala..cita rasa kan beda..lagi-lagi lelaki tak minat yang pink-pink ni huhu..mencabar juga..


 

kalau nak follow, silalah..lagipun dia Newbie..follower baru 4 orang termasuk sha..nasib ja dia nak tema warna Purple..hehe..senang sikit nak design..
Nota Pink : Nanti nak sambung besok..malam ni tiba-tiba tiada mood..huhu..

6 comments:

  1. sape cakap laki tak minat pink....ahahaha

    ReplyDelete
  2. bulan puasa..mood pun puasa...hihihi..

    ReplyDelete
  3. heheheheheh... mesti comel dan smart ar kalau dah di edit oleh Sha... (^_^)

    ReplyDelete
  4. lelaki kalo minat pink mesti jambu kan.. haha..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)