Tips Nak Buat Lyssa Faizureen Lepak kat Blog Kita - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 1, 2012

Tips Nak Buat Lyssa Faizureen Lepak kat Blog Kita


!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !

Hye Lyssa, kali ni sha buat tips nak buat lyssa lepak kat blog..haha..lucu kan tajuk ini..tapi lyssa memang akan lepak punyalah..sebab lyssa ni seorang yang mudah mesra..korang mesti dah kenal dia kan...macam mana nak bagi lyssa lepak kat blog..jom tengok tips ini...


Buat Entry pasal lyssa..eh..ini senang saja..kalau kita letak backlink, mesti bagitau dia, confirm dia akan singgah punya..mesti nak tahu apa yang korang tulis pasal dia..hehe..lyssa mesti komen tu..tak percaya tengok entry pasal lyssa follower yang dinanti..dia seorang ja yang komen..huh~

Tinggalkan Jejak di Shoutbox lyssa..la..ni pun orang dah selalu buatkan?? ya..korang jangan ingat lyssa tak balas..dia dah banyak kali jerit kat cbox sha..nasib ja private..hehe..kidding..

Jadi Kawan Maya Lyssa nak katakan sha ni kawan maya dia..yes !! I am..sebab dia dah follow sha..sha pun dah follow dia..blog sha, dia dah terjah..siap lepak minum teh panas kan..lyssa kan..hehe..be nice with her..janganlah buat dia review blog korang FREE dengan maki hamun..for those yg kaki pencuri dan kaki duplicate

Actually lyssa juga blogger macam kita, satu advantage lah bagi dia kalau dia popular, itu sebab rezeki dan usaha dia, kalau korang nak dia singgah makan gula-gula mestilah tarik perhatian dia, selalulah komen kat blog dia..mesti dia balas tu..insyallah..entry ini sha buat saja-saja..takda kena mengena dengan hati dan perasaan ngee~enjoy ya..

She will be a silent reader at your blog..Siapa tahu !! eh guys..hari ni lyssa jadi pelayan budak-budak..hehe..mesti comel kan..

11 comments:

  1. hehhehe akak selalu silent reader je kat sana.. kdg2 ikut tuto dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh..da kdpatan hehe..akak xusah2 dia ka?

      Delete
  2. hehe btl2.same la kita akak ^^

    ReplyDelete
  3. akak silent reader je ke blog lyssa tue..nak tengok tuto..

    ReplyDelete
  4. betul.. sy pun pernah buat entri pasal lyssa.. nda bagitau pun dia.. tiba-tiba, dia sorang a komen.. haha, mau minta tunjuk dia ni.. macamanca tau kalau ada entri pasal dia..

    ReplyDelete
  5. kak fieda gi blog dia jugak..tp jrg gak komen..silent reader jer..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad