Pendakian ke Bukit Botak Part 2

, , 5 comments
Ini ada sambungan dari Pendakian ke bukit botak part 1, sorry baru terupdate bahagian kedua sebab sha busy..minggu ni banyak sangat test dan assignment perlu buat..ok berbalik pada story pasal bukit botak, penat dah hilang..hehe..

Di Pendakian ke bukit botak part 1 sha ada ceritakan pasal check point yang kami lalui..now sampai ke check point yang ketiga..kami dibagi tugasan untuk membina sebuah rumah, bertemakan rumahku syurgaku, mesti kukuh..so ini hasilnya..

sha pun ikut sibuk juga

blurr ja gambar ni..

selesai buat rumah..

kami meneruskan pendakian ke check point yang keempat dimana kami akan berada dipuncak bukit botak..

mengharungi lalang yang sama tinggi dengan ketinggian sha

penat gila !!

Dicheck point keempat kami disuruh selesaikan silangkata dalam kenegeraan..kacang ja beb!! tengok tangan tu..menyibuk ja..sapalah yang snap tu..hehe

ini gambar kami sekelas yang berjaya kepuncak bukit botak

pendakian diteruskan untuk melengkapkan check point yang kelima..




check point terakhir, kami disuruh sebut 5 rukun islam bagi yang muslim dan sebut rukun negara bagi yang bukan muslim..

selesai aktiviti di check point kelima kami berangkat pulang

penat..penat..dan penat tapi best..thanks to UiTM sebab buat modul macam ini, insyallah kalau ada lagi, sha tak mahu pergi hahaha..

5 comments:

  1. best best dan sngat best tenguk kamurang mendaki tau.. :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah tak mau pergi hahahaha.. kalau akak dulu menunggu je nak pergi ^_^

    ReplyDelete
  3. hahaha..nampak sangat letih tapi ceria jer..seronok dh tamat kan..

    ReplyDelete
  4. sha yg pakai tudung pink ke?semua nampak penat tapi seronok...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)