Nuffnang Bagi BE lagi - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 2, 2012

Nuffnang Bagi BE lagi

BE dari Nuffnang


Setelah ramai yang berpusu-pusu datang minum teh dan setelah nuffnang kembalikan status Glitterati..alhamdulilah nuffnang bagi sha BE dan kali ini lebih banyak bukan sen-sen..tapi RM 2.25..baiknya hati nuffnang..hari tu kak fieda cash out nuffnang lebih dari Rm 100..wow..sha baru RM 6.05 hehe..kena tunggu lagi ni..insyallah kalau ada rezeki boleh cash out juga..

Rasulullah s.a.w. telah bersabda yang bermaksud: “Seandainya kamu bertawakkal kepada Allah dengan sebenar-benar tawakkal, pasti kamu diberi rezeki sebagaimana burung diberi rezeki, ia pagi hari lapar dan petang hari telah kenyang.” (H.R Umar bin al-Khattab dari Imam Ahmad, At-Tirmizi dll.)

Tips Tingkatkan BE Nuffnang

21 comments:

  1. wow, dalam bulan jun je dah banyak BE. tahniah, nanti dah banyak boleh belanja hehe

    ReplyDelete
  2. sha yg sha dapat ni kempen..kalau sha dapat iklan be yg tu lagi la byk amount nya sha..sbb tu org seronok sgt dapat be sbb sgt masyukk..kak fieda dpt kumpul sampai beratus tu sbb taun lepas byk dapat iklan be..taun ni dapat sikit jer..be tu muncul bila dia tulis Buffered earning atau pendapatan terumpuk...pastu ada kaler hijau..ni contoh kalau kita dapat iklan be

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2012/05/be-melekat-di-pagi-jumaat.html

    ReplyDelete
  3. tahniah.. xpernah dapat BE..boleh la buat GA nanti ye..

    ReplyDelete
  4. tahniah tahniah dan tahniah... murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  5. Murah rezeki...alhamdulillah.. tapi dear tu campaign tau means orang datang dan klik2 kat iklan sha :)

    ReplyDelete
  6. ooo yg ni bkn be sha tp kempen biasa.. mksudnya, sha dpt earning ni disebabkan ada org klik iklan sha.. :-)

    btw, tahniah, sbb earning dah mkin byk... :-)

    ReplyDelete
  7. kempen² macam ni selalu jugak dapat BE betul² xmoo lekat² lagi huhuhuhuhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad