Kelengkapan Untuk Mendaki Bukit Botak

by - Friday, July 06, 2012

8 Julai bersamaan hari Ahad ini sha akan mendaki bukit butak yang berada di belakang Uitm Sabah nanti sha akan tunjukkan gambar, ini adalah sebahagian dari modul part 4..so kena pergi juga kalau tak pergi akan repeat..

Selepas class arab sha pergi beli kelengkapan untuk mendaki, 1st time pergi mendaki, belum ada pengalaman lagi..hehe..mesti best kan..tapi 1 ja malasnya..sha gayat..huhu..takutlah..


topi ladang..ini mesti !! supaya muka tak jadi arang


nama kasut ni adidas kampung..memang digunakan oleh senior-senior time pergi sana


disebabkan bukit tu botak, dan hanya ada lalang sahaja..kami diwajibkan membeli sarung tangan

ada lagi tak keperluaan untuk mendaki yang belum sha beli?? kalau ada boleh tak korang tolong listkan..hehe..atau ada pantang larang yang tak boleh semasa mendaki..share lah ya..thanks :D

You May Also Like

3 Comments

  1. Waaaa...nk pergi mendaki tu.best tu....air jgn lupa bwak...

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..adidas kampung ya.. dulu2 masa kaka di kg pun ada tu nampak kasut tu.. maci kaka selalu pakai utk p kebun dengan p memukat. :)

    ReplyDelete
  3. wah..bestnya sha nk pergi mendaki la..

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)