Jom Undi Lyssa - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 22, 2012

Jom Undi Lyssa

Sha lambat buat entry pasal undi lyssa..tapi tak apa..tetap nak sokong dan undi lyssa comey..kenapa nak undi dia??
Lyssa telah pun menjadi salah seorang finalist dalam Levi's Curve ID Blogger Award ! Finalist hanya dipilih seramai 5 orang sahaja dan Lyssa lah salah seorang daripada mereka . 
Alhamdulilah rezeki Lyssa..Tahniah !! and gud luck..

Cara-Cara Mengundi Lyssa

Selain itu mengundi korang boleh dapat Voucher RM300 dari Levis..

Ni banner khas buat Cik Lyssa..

sorry curik gambar kamu

5 comments:

  1. pemenang segmen kad raya dah diumumkan :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete
  2. yeah..sama2 kita vote lyssa..moga dia berpeluang utk menang

    ReplyDelete
  3. Akak ada terbaca kat blog lyssa...dah vote hihihi

    ReplyDelete
  4. vote vote!
    http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html

    singgah sini sambil follow u~

    dan selamat menyambut bulan ramadan :)

    ReplyDelete
  5. salam..

    sinngah sini dan follow awak : D


    Vote jangan tak vote!!

    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/07/si-gadis-blogger-ni-lyssa-nama-dia.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad