Hadiah ni dari siapa ya??

, , 5 comments
Sha happy dapat hadiah yang besar..tapi sha langsung tak tahu dari siapa ..korang boleh cuci mata tengok hadiah dulu

V
V
V
V


Bungkusan yang bessssssar pernah sha dapat..he..he..he..isinya..

keychain

teddy bear


Sha pun wonder  la kan..tiba-2 ni dapat hadiah besar..so sha sms la orang yang menghantar ni..rupanya hadiah ni dari..sebelum tu..Thanks kepada Cik Ain sebab bagi hadiah ini, actually ni hadiah sha dapat sebab INI, hadiah tidak seperti tertera di entry itu sebab masalah yang tertentu..tapi alhamdulilah, rezeki sha dapat hadiah yang cute dari  Cik Ain .. syukran ya ain...

teddy and asyraf comey kan..hehe
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Selain itu sha antara pemenang GA 





Hadiah yang lama sha nanti iaitu 



Alhamdulilah..semuanya rezeki dari Allah..

Nota Pink : akan datang hadiah dari someone..waiting..

5 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)