Get Your Free Web Hosting Here !!

, , 2 comments

Web hosting

Benda free, so sha kongsi dengan korang, ini pun sha dapat dari Ustaz Mazuki yang banyak bagi benda free kat sha..dia memang awesome sifu lah hehe..thanks ustaz..

Ok berbalik pada tajuk diatas..siapa berminat sila klik banner yang cute tu, bukan sha yang buat..hehe..korang sign up sana secara PERCUMA dan korang boleh buat duit pula tu..aisehmen..hehe..

www.000webhost.com - is a Free Web Hosting provider, and this is a directory of other web hosting companies.

Webmasters can write hosting reviews about almost every free and paid web host. Our directory is one of the biggest on web. Let the numbers speak:
  • We have 3636 free web hosting providers listed.
  • Our visitors wrote 7354 web hosting reviews.
  • Since late 2007 this directory has received 8874258 visitors.
kalau tak faham boleh google translate ya :D

» Free Web Hosting
Disk Space1500 MB
Bandwidth100,000 MB = 100 GB!
Domains AllowedUnlimited
Control PanelcPanel
Ads on your pages?No Ads or Banners!
Your own ads allowed?Yes
» Package Details
Website Builder
PHP Scripts Autoinstaller
Unrestricted PHP Support
MySQL Databases
Instant Backups
FTP Support
Web File Manager
99% Uptime
Instant Activation
» Supported Features
PHP and MySQLDetails
Cron Jobs
Curl
GD
PHP Pear Modules
» E-mail Features
POP3 Accounts
Web Mail
Spam Protection
Mail Forwarding
IMAP Support
Modify MX Entry
» Control Panel Features
Latest cPanelYes
Website BuilderDetails
Fantastico AutoinstallerDetails
Getting Started Wizard
Video Tutorials
Multi Language Support
Hotlink Protection
IP Deny Manager
Redirect URL
Password Protected Directories
Web Based File Manager
phpMyAdmin


Ini adalah antara Free Web Hosting Features apabila korang dah sign up..korang boleh tengok dengan perlahan-lahan, actually sha belum selidik lagi benda ni, sebab sha pun baru sign up, so jum kita sama-sama kaji hehe..

Terdapat juga banyak template free yang menarik untuk website or korang boleh download untuk blog juga..apapun korang boleh tengok secara live di www.000webhost.com..selamat mencuba hehe..

2 comments:

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)