Cursor Comel Free..Free !! - ♪ ♫ opZZpinky ♫ ♪

Breaking

Home Top Ad

Post Top Ad

July 1, 2012

Cursor Comel Free..Free !!

Hello semua..sha bagi free lagi dan lagi..kali ini cursor yang comel yaka comel??hehe..saja..ada handphone, camera, pokok dan kereta..kalau rasa berkenan kidnap la hehe..

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/cursor4.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/cursor3-1.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/cursor2.png

http://i1185.photobucket.com/albums/z344/shaelayana/cursor1-1.png


Cara nak masukkan dalam blog ikut tutorial ini 

10 comments:

  1. sha..sampai sudah mama xleh bw msk consur dlm blog...ralat tol..ntahlah..

    ReplyDelete
  2. adoi..nape tu mama mia..sian plk..

    ReplyDelete
  3. Kunjungan perdana dan silahkan untuk menuju TKP saya semoga ada yang bermanfaat untuk sbat smua...
    Follow yawh...

    ReplyDelete
  4. ololo.. comellah.. pink2.. hehe

    ReplyDelete
  5. semua comel la... geram deno tengok :)

    ReplyDelete
  6. comel2 sha.. tapi akak nak kekalkan yg lama ( sha juga yg buatkan )

    ReplyDelete
  7. memang comel2..tapi akk dah tua untuk itu..keh3 :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum..terima kasih sebab singgah, komen yang baik2 ja tau !! nanti sha singgah blog korang..In Sha Allah :)

Post Bottom Ad